Language : English

02.09.2008 15:54

  Giriş Sayfanız Yapın

Ana Sayfa

 

ŞEKER BAYRAMI

R O M A

BEST AIR ile

28 Eylül Hareket

3 Gece 4 Gün

  

1. Gün 28 Eylül                        İSTANBULROMA
Ataturk Havaalanı Dış Hatlar Terminali kontuarı önünde 02:00’da buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Best Havayollarının BST 711 seferi ile Roma’ya 04:30’da hareket. Roma’ya 06:00 da varışın ardından özel otobüsümüz ile Roma panoramik şehir turu. Görülecek yerler arasında; Hristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen Vatikan ve San Pietro Katedrali, en yüksek kubbesi 136 metreye kadar ulaşan ve bir Mimarlık harikası olan bu kilisede dünyaca ünlü heykeltıraş Michelangelo´nun yaptığı İsa´nın çarmığa gerilmesinden sonra, bedeninin Meryem Ana´nın kucağında can verdiği anı resmeden heykeli Pieta Collosseo, Roma Forumu, Traiano Forumu, Circo  Massimo yarış alanı, Mussolini´nin halka seslendiği Venedik meydanı, Vittoriano Zafer Anıtı, Aşk çeşmesi {Fontana di Trevi} ve İspanyol Merdivenleri {Piazza di Spagna} bulunmaktadır.Şehir turumuzun ardından otelimize hareket . Otelimize yerleşme , geceleme otelimizde. Dileyen misafirlerimiz ile ekstra Roma By Night turu ( 20 Euro ) .

2. Gün 29 Eylül                        ROMA
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman, alışveriş ve dinlenme imkânı. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Napoli & Pompei  (100 Euro) , Napoli & Capri (125 Euro ) , Napoli & Pompei & Capri (150 Euro ) turuna katılabilirler. Bu turumuzda Vezüv Yanardağı'nın eteklerinde kurulmuş olan ve dünyanın günümüze dek eski halini en iyi yansıtacak biçimde korunmuş olan sayılı antik kentlerinden Pompei’de kalıntı haline gelmiş dükkânlar, köylülerin yaşamış oldukları evler, anfi tiyatro, şehir meydanı, Napoli’de Pozilipio Tepesi, San Carlo Opera Binası, Kale, Santa Lucia Vittoria Emanuella Meydanını görülecek yerler arasındadır. Geceleme otelinizde.

3. Gün 30 Eylül                        ROMA
Sabah kahvaltısının alışveriş ve çevre gezisi için serbest zaman.Dileyen misafirlerimiz ile ekstra FLORANSA turu . (80 Euro). Akşam yemeğini içkili ve canlı müzik eşliğinde geçirmek isteyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan İtalyan tavernası turumuza katılabilirler(35 Euro).  Geceleme otelinizde. 

4. Gün  01 Ekim                        ROMA - İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. İstanbul’a dönüş için otelimizden havalimanına transfer . Best Havayollarının BST 312 seferi ile İstanbul’a saat 12:15’te hareket. İstanbul’a saat 15:35’te varış ve turumuzun sonu . 

OTELLER

2 Kişilik

Oda / Kişibaşı

3. Kişi

Fiyatı

Tek Kişilik

Oda Farkı

03 – 12 Yaş

Çocuk

0 – 2 Yaş

Çocuk

4* RESIDENCE TORRE DI PRATOLUNGO Vb.

( Merkeze 10-15 Km.)

 

299.- Euro

 

299.-Euro

 

90.-Euro

 

289.-Euro

 

150.- Euro

3* ROMULUS  HOTEL Vb.

(Şehir içi - Merkeze 5 Km.)

 

399.- Euro

 

389.- Euro

 

120.- Euro

 

349.- Euro

 

150.- Euro

4* JOLLY LEONARDO DA VINCI Vb.

(Şehir Merkezi Otel)

 

499.- Euro

 

-

 

225.- Euro

 

449.- Euro

 

150.- Euro

Rezervasyon için >>>

 

FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ:

Best Havayolları ile İstanbul- Roma –İstanbul uçuşları
Tercihinize göre seçilecek otelde 3 gece oda kahvaltı konaklama
Havaalanı- otel-havaalanı transferleri
Yarım günlük Roma şehir turu
Türkçe rehberlik hizmetleri,

FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ:                                           

Vize ücreti ve servis bedeli ( 105 EURO )
İsteğe bağlı seyahat sağlık sigortası (10 EURO)
Havaalanı vergileri ve servisleri bedeli (150 EUR)
Ekstra turlar ve kişisel harcamalar
Yurtdışı çıkış harcı bedeli

Estamos Travel, havayolu ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçak saatleri değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız uçak saatlerinin değişebileceğini bilerek turu satın almıştır. Mevcut ekstra turlar 15 kişinin

Telif Hakkı © 2006 EstamosTravel Ada Rota Turizm Seyahat Ltd.

Tasarım&Programlama: Projeweb