Language : English

02.09.2008 18:58

  Giriş Sayfanız Yapın

Ana Sayfa

 

ŞEKER BAYRAMI

VİYANA TURU

Türk Havayolları ile

02 Ekim Hareket

3 Gece 4 Gün

 

02 Ekim           İSTANBUL – VİYANA

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde siz değerli konuklarımızla 05:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK 1883 sefer sayılı uçuşu ile 07:35 te Viyana’ya uçuş. Yerel saat ile 08:55 de Viyana Havalimanı’na varışın ardından özel otobüsümüzle panoramik şehir turu. Görülecek yerler arasında; Opera, Üniversite, Parlemento Binası, Tiyatro, Prater , Holfburg ve Müzeler bölgesi bulunmaktadır.Turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme. Arzu eden misafirlerimizle Grinzing Meyhaneleri turlarına (60 €) ekstra olarak katılabilirler. Geceleme otelimizde.

03 Ekim           VİYANA

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyenler misafirlerimize yarım günlük ekstra Mayerling, Seegrotte Baden Şehri turu (50 €). Akşam konser veya opera izleme imkanı. Geceleme otelimizde.

04 Ekim           VİYANA

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak organize edilecek tam günlük Salzburg turuna katılabilirler (50 €). Tur sonrası Viyana’ya dönüş. Geceleme otelimizde.

05 Ekim           VİYANA – İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Rehberinizin bildireceği transfer saatine kadar serbest zaman. Transfer saatimizde Havalimanı’na hareket. Havalimanına varışımızı ardından Türk Havayollarının TK 1888 sefer sayılı uçuşu ile 18:30 da Atatürk Havalimanına uçuş. Yerel saat ile 21:45 da Atatürk Havalimanı’na varış ve turumuzun sonu.

OTELLER

2 ve 3 Kişilik

Oda / Kişi başı

Tek Kişilik

Oda Farkı

3 – 12 Yaş

Çocuk

0 – 2 Yaş

Çocuk

 

4* Hilton Danube Hotel vb.

www.hilton.com 

499 Euro.-

190 Euro.-

449 Euro.-

 

150 Euro.-

 


Rezervasyon için >>>
 

 

FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ

Türk Havayolları ile İstanbul / Viyana / İstanbul uçak bileti,
4* otelde otelde 3 gece oda kahvaltı konaklama,
Alan/Otel/Alan transferleri
Viyana şehir turu
Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri

FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ

Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli ( 150 EURO )
Vize ücreti ve servis bedeli (105 EURO) 
Yurt dışı çıkış harcı bedeli
Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar
Programda belirtilmeyen tüm gezi ve turlar 
Müze ve ören yerleri girişleri
İsteğe bağlı özel seyahat sağlık sigortası ( 10 EURO )

 

 Estamos Travel, havayolu ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçak saatleri değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız uçak saatlerinin değişebileceğini bilerek turu satın almıştır.

 

Telif Hakkı © 2006 EstamosTravel Ada Rota Turizm Seyahat Ltd.

Tasarım&Programlama: Projeweb